Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell i el Pallars Jussà tenen un risc 'alt' d'incendis

L'Alt Urgell i el Pallars Jussà tenen un risc 'alt' d'incendis

A Catalunya hi ha nou comarques que compten amb l'avís de perill de foc 'molt elevat' El Servei Meteorològic de Catalunya anuncia que aquest divendres les temperatures tocaran sostre
SMC - Avís per calor 18.07.2014
18/07/2014 12:28

L'Alt Urgell i el Pallars Jussà tenen un risc 'alt' d'incendis, segons ha informat el Servei de Prevenció d'Incendis Forestals de la Generalitat. Són les dues comarques pirinenques en una situació de més perill, tot i que a Catalunya n'hi ha nou que compten amb l'avís de risc 'molt elevat'. Es tractaria de la Noguera, el Segrià, les Garrigues, la Segarra, l'Anoia, la Conca de Barberà, l'Alt Camp, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

En la mateixa situació que el sud de l'Alt Urgell i el Pallars Jussà hi ha una vintena de comarques més: l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany, el Gironès, Osona, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Maresme, el Barcelonès, el Bages, el Baix Llobregat, el Solsonès, l'Alt Penedès, l'Urgell, el Priorat, Baix Ebre i Baix Camp.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest divendres les temperatures tocaran sostre. S'assoliran valors de 38 graus a les comarques de l'interior i en alguns punts de Ponent les temperatures podran fregar els 40 graus.