Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell oferirà un tast de productes artesans al Sicted

L'Alt Urgell oferirà un tast de productes artesans al Sicted

La primera sessió, aquest dijous, la dirigirà el gastrònom Pep Palau Al Saló Internacional de Turisme de Catalunya també es presentarà una nova campanya de promoció del romànic i l'actualització de la guia de turisme rural
L'Alt Urgell presenta novetats al Sicted
15/04/2008 12:29

L'Alt Urgell oferirà als visitants del saló Sicted la possibilitat de degustar alguns dels millors productes artesans elaborats a la comarca. Aquesta és una de les tres novetats que el Consell Comarcal presentarà a la fira internacional de turisme de Catalunya, que se celebrarà entre aquest dijous i diumenge a Barcelona.

L'Alt Urgell estarà integrat al pavelló de la Diputació de Lleida. En aquest punt, dijous s'oferirà un tast especial de productes artesans de la comarca, dirigit pel conegut gastrònom osonenc Pep Palau, col.laborador de la Fira de Formatges de la Seu. Al llarg dels altres dies també s'oferirà degustacions. Un dels elaboradors que hi prendrà part, Jordi Planes, espera que això ajudi a promocionar la qualitat alimentària del Pirineu.

Una altra novetat que es presentarà a Sitcted és una sèrie de cinc pòsters de gran format dedicats als campanars romànics de la Seu, i que ha presentat l'historiador Carles Gascón. Les imatges que s'han triat són els campanars de la Catedral de la Seu, Sant Martí d'Ars, Sant Serni de Gavarra, Sant Martí de Bescaran i Santa Maria de Castell-llebre.

Finalment, a la fira també es podrà trobar l'actualització de la guia de turisme rural, editada pel TRAU. La tècnic de turisme del Consell, Montse Ripoll, ha destacat que l'associació ja compta amb prop d'una seixantena d'establiments i que la guia inclou la classificació per espigues.