Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell organitza un curs de tècniques per a cangurs i mainaderes

L'Alt Urgell organitza un curs de tècniques per a cangurs i mainaderes

L’objectiu és crear una borsa comarcal de professionals qualificades
26/09/2007 11:38

Els pròxims dies 6, 20 i 27 d’octubre i 10 de novembre, es desenvoluparà a la Seu d’Urgell el primer curs de tècniques per a cangurs i mainaderes, una iniciativa que té com a objectiu la creació d’una borsa de professionals qualificades en l’àmbit de tot l’Alt Urgell. El curs serà impartit per professorat de la Fundació Pere Tarrés i tindrà una durada total de 40 hores, repartides els quatre dies en sessions de matí i tarda.

El programa del curs s’estructura en dos mòduls, el de pedagogia i el de jocs i animació. El primer mòdul comprén la formació en educació i pedagogia en el temps lliure, psicologia evolutiva del nen, psicologia, psicomotricitat, tècniques i continguts educatius, hàbits i vida quotidiana. Pel que fa al mòdul de jocs i animació, es realitzaran tallers de contes, cançons, tradicions, plàstica, teatre i expressió.

La iniciativa d’organitzar aquest curs ha vingut motivada per la demanda creixent de cangurs i mainaderes que, d’un temps ençà, ha estat detectada a la comarca. És per aquest motiu que s’ha volgut donar una formació adequada, tant a les persones que ja estan exercint aquesta activitat professional, com a aquelles altres que hi puguin treballar en el futur.

El curs és obert a tothom, però està especialment adreçat a les dones. La inscripció es pot formalitzar fins al pròxim 4 d’octubre al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, entitat organitzadora del curs per mitjà del Pla per a la Igualtat d’Oportunitats i el Pla de Ciutadania i Immigració, conjuntament amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.