Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell, referent de la marxa nòrdica al SITC

L'Alt Urgell, referent de la marxa nòrdica al SITC

El Consell Comarcal vol potenciar l'aposta per aquest esport, juntament amb el nou producte Trinxat BTT El Saló de Turisme de Catalunya es pot visitar a partir d'aquest dijous a Barcelona
Marxa Nòrdica SITC
13/04/2010 16:24

L’Alt Urgell serà present novament al Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) que aquest dijous obre les seves portes a Barcelona. En aquesta edició, com a principals novetats, es presentaran la guia de la Marxa Nòrdica, la col.lecció de postals de la central de reserves on-line de Turisme Seu i el producte turístic i esportiu anomenat Trinxat BTT.

A la guia de marxa nòrdica s’inclouen deu itineraris que surten de les tres bases de marxa nòrdica que hi ha a l’Alt Urgell: Parc Olímpic del Segre, Sant Joan de l’Erm i Tuixent. El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha volgut refermar el seu projecte de convertir la comarca en el territori de referència a Catalunya pel que fa a la marxa nòrdica, en consonància amb la seva llarga tradició d’esports de natura, i d’una manera especial, de l’esquí nòrdic.

En poc temps, aquesta modalitat esportiva ha guanyat un bon nombre de practicants a l’Alt Urgell. En aquest sentit, ja comença a ser freqüent la imatge de persones de totes les edats fent marxa nòrdica a l’entorn de la Seu i d’altres camins i espais arreu de la comarca.

Una altra de les novetats, el producte turístic i esportiu Trinxat BTT (www.trinxatbtt.com), és una ruta circular de bicicleta per alta muntanya, en 5 etapes, entre les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya, amb el riu Segre com a eix. Es tracta d’un itinerari amb recorregut exigent de 290 km i 7.500 metres de desnivell, dissenyat per a ciclistes consolidats i en bona forma física.

També a l’estand de l’Alt Urgell estarà a disposició dels visitants la col.lecció de postals que promocionen el portal turístic de Turisme Seu (www.turismeseu.com), on es pot trobar informació genèrica de tota la comarca, ofertes, paquets turístics, notícies i realitzar reserves on-line.

L’aperitiu d’inauguració a l'estand del SITC anirà a càrrec del Artesants Alimentaris del Pirineu. Durant tot el matí del dia 15 d’abril s'oferirà una degustació al racó dels artesans de l'espai d’Ara Lleida.