Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'alumnat de l'Escola Municipal d'Art de la Seu exposa els seus treballs

L'alumnat de l'Escola Municipal d'Art de la Seu exposa els seus treballs

La mostra, que marca el final del curs, es pot visitar fins al 22 de juny a la Sala La Cuina. El centre urgellenc ja comença a planificar les inscripcions per al curs 2019-2020
Exposició de l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art de la Seu
04/06/2019 12:45

Aquest dilluns s'ha inaugurat l'exposició de treballs de l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell. La mostra es pot visitar fins al 22 de juny a la Sala La Cuina, dins del mateix complex cultural de Les Monges.

Aquesta exposició marca habitualment el final de curs de l'escola d'art. S'hi pot veure una gran varietat d'obres, entre les quals destaquen les de pintura però que també inclouen ceràmica, restauració de mobles, manualitats, dibuix i artteràpia. Entre els quadres predominen els paisatges urbans o naturals, motius florals o bé retrats, i enguany també hi ha una creació que mostra la solidaritat amb els presos polítics.

A més a més, el centre municipal ha fet novament l'activitat 'La ciutat dels nens', en col·laboració amb la delegació a l'Alt Pirineu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Aquesta entitat cedeix fang perquè els infants dissenyin el seu model ideal de ciutat i n'exposin el resultat aquests dies. Aquesta part de l'exposició és just a l'entrada de la sala.

La directora de l'Escola Municipal d'Art de la Seu, Josepa Travé, fa un balanç satisfactori del curs i destaca el bon nivell mostrat per l'alumnat en els quadres i d'altres creacions que s'exposen des d'aquest dilluns. Travé remarca que els alumnes sempre treballen allò que volen i que la tasca de les tutores és ajudar-los perquè millorin les seves obres.

Aquest curs l'EMA ha tingut un centenar d'alumnes fixos, tot i que amb els cursos puntuals que s'organitzen al llarg de l'any la xifra definitiva s'eleva fins a uns 160. Precisament pel que fa a les inscripcions, Josepa Travé ha avançat que, tot i que al setembre encara es podran fer, les persones interessades a participar de les activitats de l'escola el proper curs 2019-2020 ja poden comunicar-ho aquests dies, perquè d'aquesta manera es pot planificar millor la disponibilitat per a la nova temporada.