Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ambaixada espanyola a Andorra crea una conselleria de Treball i Seguretat Social

L'Ambaixada espanyola a Andorra crea una conselleria de Treball i Seguretat Social

A partir d'ara comptarà amb un assessorament permanent en aquestes matèries
Frontera del riu Runer
18/11/2015 10:47

L'Ambaixada espanyola ha decidit crear una conselleria de Treball i Seguretat Social, en règim d'acreditació múltiple amb la conselleria del mateix títol de l'Ambaixada d'Espanya a París. La nova conselleria s'ha creat “davant la importància que en el marc de les relacions bilaterals entre Andorra i Espanya tenen els assumptes relacionats amb el treball i la seguretat social”, tal com indiquen des de l'ambaixada en un comunicat i informa l'ANA.

L'Ambaixada comptarà amb un assessorament permanent en aquestes matèries. Des del punt de vista del funcionament, el conseller a París Ignacio Niño, es traslladarà periòdicament a Andorra per mantenir els contactes i converses que siguin necessaris. En aquest sentit, Niño ha realitzat la seva primera visita de treball i presentació aquest dilluns i dimarts.

La conselleria també comptarà amb un cap de secció que serà l'encarregat de la secció de Treball i Seguretat Social del Consolat General d'Espanya a Tolosa, José Crespo, que es traslladarà periòdicament a Andorra per atendre les consultes. La seva primera visita serà els dies 25 i 26 de novembre i atendrà a l'Ambaixada en horari d'atenció al públic.