Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'ampliació del cementiri municipal es farà en un termini de tres mesos

L'ampliació del cementiri municipal es farà en un termini de tres mesos

S'ha projectat la contrucció de dos-cents nous nínxols a l'espera que finalitzi el procés d'expropiació del nou equipament a la Torre del Cap
Cementiri Municipal
10/01/2008 12:24

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell espera poder iniciar les obres d'ampliació del cementiri municipal en un termini de tres mesos. El consistori ja ha fet l'aprovació definitiva dels treballs, i té adjudicada la intervenció a l'empresa Constructora de Solsona SCCL, que alhora ha subcontractat una empresa local, Construccions Montcaubo.

L'alcalde de la Seu, Jordi Ausàs, ha manifestat que "un cop fet tots els passos i tràmits administratius, les obres començaran de forma imminent, per tal de donar una resposta adequada i urgent a les necessitats que té avui dia la Seu". Ausàs ha afegit que el projecte també té en compte "la dignificació de l'entorn del cementiri i la millora de la il.luminació, conservant les places d'aparcament".

La decisió d'ampliar el cementiri es va prendre l'any passat, en fer-se evident la situació d'alta ocupació de l'actual cementiri i la lentitud del tràmit d'expropiació dels nous terrenys per al nou equipament, que s'ha d'ubicar a la Torre del Cap.

Al cementiri actual s'hi construiran 200 nous nínxols. El projecte d'ampliació ha estat redactat per l'arquitecte Miquel Duelo.