Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'ampliació del col.legi Pau Claris estarà enllestida al gener

L'ampliació del col.legi Pau Claris estarà enllestida al gener

Les obres avancen a bon ritme i els nous espais s’estrenaran al llarg del curs vinent. La nova ala ocupa una part del pati del Seminari cedida pel Bisbat
Obres al col.legi públic Pau Claris
27/07/2007 17:44

L’ampliació del Col.legi Pau Claris avança a bon ritme i estarà totalment enllestida en el termini previst, que és el mes de gener vinent. Així ho ha afirmat l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Ausàs, en una visita a les obres que està duent a terme l’empresa CISSA. L’execució del projecte, que ascendeix a 1.400.000 euros, està finançada íntegrament pel departament català d’Educació.

L’ampliació contempla la construcció d’una nova ala de dues plantes, on s’ubicarà el menjador escolar i una sala polivalent adaptada com a gimnàs, així com la millora general de la zona d'esbarjo i l'habilitació d'una nova pista esportiva.
Jordi Ausàs recorda que aquestes obres “dónen resposta a una necessitat i una llarga demanda de l’Ajuntament, l’equip docent i l’Associació de pares i mares del centre”. L’alcalde agraeix al departament d’Educació “la clara aposta per a la millora, ampliació i creació de nous equipaments educatius a la ciutat”. Alhora, remarca el paper clau que hi ha jugat el conveni signat entre l'Ajuntament de la Seu i el Bisbat d'Urgell perquè el col.legi públic ocupi una petita franja del pati del Seminari Diocesà.

El projecte d’ampliació del CEIP Pau Claris preveu la construcció d’un porxo amb estructura metàl.lica a la façana de l’edifici, així com la reforma de tota la pista poliesportiva, on s’instal.laran cistelles i porteries ancorades a terra. També hi haurà una solera de formigó per a la posterior col.locació d’un paviment de cautxú a la zona de jocs infantils. La pista situada al costat de la tanca s’urbanitzarà, com també el pati que hi ha darrera de l’edifici existent. A la nova sala polivalent s’instal.larà un escenari per a actuacions i representacions teatrals i es dotarà d’una plataforma elevadora per a l’accés de minusvàlids.

El curs passat ja va finalitzar la segona fase de les obres. El nou espai construït, que ja va entrar en funcionament aleshores, consta de dues plantes, amb una superficie de 192,30 m2 cadascuna i dues aules per planta, una escala i un ascensor de comunicació vertical, a més de serveis sanitaris i tutories.