Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'ascensor del Parc del Segre, a punt aquest mes vinent

L'ascensor del Parc del Segre, a punt aquest mes vinent

Les obres arriben a la recta final amb la instal.lació de la caixa per a l'elevador Els propers dies també s'enllestiran la resta de reformes vinculades al Mundial d'eslàlom
Ascensor del Parc del Segre- Obres
27/07/2009 16:38

L'ascensor que ha de connectar el Parc del Segre amb el Centre Històric de la Seu serà una realitat aquest agost, un cop s'hagi instal.lat la caixa, ja que la resta de les estructures estan pràcticament acabades. Aquesta és una de les reformes que s’estan enllestint de cara als Mundials d’eslàlom en aigües braves, que seran del 9 al 13 de setembre.

Les aportacions dels governs català i espanyol estan servint també per adequar els canals, suprimir barreres arquitectòniques i construir el nou gimnàs. L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha assenyalat que aquestes millores són una part de les diverses inversions públiques que s'estan executant durant els darrers mesos a la ciutat, fruit de les gestions fetes amb les diferents administracions. En aquesta coincidència d'obres també hi entra la reforma del carrer Major, que en alguns punts ja tornarà a ser transitable ben aviat.

Paral.lelament, s'estan duent a terme obres al Pavelló Poliesportiu, les quals han suposat el canvi de la coberta, la climatització i la instal.lació d'il.luminació nova. Aquests dies ja es comença a veure la nova estructura que hi haurà a la zona d'entrada al recinte.