Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Assemblea de Joves farà un sopar per celebrar els 8 anys d'existència

L'Assemblea de Joves farà un sopar per celebrar els 8 anys d'existència

L'acte, el dia 10 a la Sala Polivalent, vol reunir militants i exmilitants que hagin format part del projecte L'entitat treballa per aportar una visió alternativa al jovent de l'Alt Urgell
AJAU - Poder adult
28/11/2011 11:39

L'Assemblea de Joves de l'Alt Urgell (AJAU) està preparant un sopar per celebrar els seus vuit anys d'existència. Segons ha avançat l'entitat, l'objectiu és reunir totes les persones que durant aquest temps hi han pres part com a militants, exmilitants o col.laboradors.

El sopar es farà el 10 de desembre a les 9 de la nit a la Sala Polivalent, a la zona esportiva, i tindrà un preu simbòlic de 5 euros. A més a més, s'instal.larà una pantalla gegant per als qui vulguin seguir el futbol, atès que la mateixa nit es juga el partit Madrid-Barça.

Durant la setmana vinent l'AJAU també farà una concentració de rebuig a la Constitució Espanyola, el dia 6 de desembre.

Ara fa 8 anys, dos grups de joves inquiets van començar a reunir-se de forma paral·lela, i es formaven l’Assemblea Independentista La Falç i l’Assemblea de Joves de l’Alt Urgell, que van acabar unint-se en un sol projecte. Del balanç, l'entitat en destaca l'organització de debats, activitats de formació i protestes amb l'objectiu "d'intentar aportar punts de vista diferents al jovent alturgellenc".

L'assistència al sopar es pot confirmar fins dissabte vinent, dia 3, al correu ajau2@hotmail.com.