Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Amics de Castellciutat publica el primer número de la revista 'La veu del Pirineu'

L'Associació d'Amics de Castellciutat publica el primer número de la revista 'La veu del Pirineu'

Anuncia en exclusiva un macroprojecte a la Ciutadella, que suposarà una important inversió per al poble L'entitat es planteja concórrer a les properes eleccions municipals com a partit polític
Amics Castellciutat - Revista
28/12/2013 10:05

L'Associació d'Amics de Castellciutat ha publicat aquest mes de desembre el primer número de la revista "La veu del Pirineu", que serà un altaveu de les activitats i notícies que es duen a terme al poble i el territori pirinenc.

La publicació obre amb l'exclusiva d'una inversió milionària a la Ciutadella, on està prevista una torre de Telecomunicacions que evitaria les interferències de la futura línia d'alta tensió entre Adrall i Andorra. Es tractaria de l'edifici més alt de la demarcació de Lleida i s'anomenaria Castellciutat Tower. A la zona també s'hi ubicaria un hotel-restaurant d'alt nivell. La informació també concreta que es preveu un desdoblament de la carretera d'accés a la zona i la construcció d'una rotonda a la N-260.

La nova revista recull d'altres notícies, de caire polític, esportiu i lúdic. Entre els titulars destaca el fet que l'Associació d'Amics de Castellciutat es planteja concórrer a les properes eleccions municipals com a partit polític i que el CF Castellciutat de futbol sala està a punt de firmar un conveni amb el Barça Alusport gràcies a la magnífica temporada que està duent a terme.

Així mateix, segons informa "La veu del Pirineu", el Bisbat d'Urgell podria vendre de forma imminent l'Ermita de Sant Antoni del Tossal, per tal de fer front a les necessitats financeres causades per la crisi econòmica. Per últim, s'assenyala que Llívia tornarà a França en l'hipotètic cas que Catalunya obtingui la independència.