Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ofereix cursos de formació continuada

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ofereix cursos de formació continuada

Van dirigits a treballadors que cotitzen a la seguretat social en qualsevol dels seus règims
Foto dels presidents de les associacions d'empresaris del Pirineu Oriental
18/09/2007 13:42

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU) ha organitzat per aquest curs 2007-2008 un total d’11 seminaris gratuïts de formació continuada, dirigits a treballadors que cotitzen a la seguretat social en qualsevol dels seus règims (treballadors assalariats, autònoms, funcionaris, personal administratiu, sanitari, cossos de seguretat, entre d'altres).

Els cursos, que s’iniciaran a partir del pròxim mes d’octubre, són d’ofimàtica, de photoshop, de disseny gràfic, sobre les negociacions (l’art o l’habilitat?), de gestió de Pimes, de lideratge personal, d’idiomes (anglès i francès), sobre com parlar en públic, de gestió de la qualitat total, i de finances per a no financers. Tots els seminaris tindran una durada de 60 hores, mentre que el curs de carretons elevadors en tindrà 20.

Els cursos es faran al Centre Tecnològic de l’Alt Pirineu (CTAP), situat a l’edifici de Les Monges de La Seu d’Urgell. Per a més informació cal dirigir-se al telèfon 973 35 57 98 o a través de Carles Cortés, secretari d’aquesta organització empresarial (telèfon 686 452 224).

Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU)

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell, de recent creació, neix amb la finalitat d’agrupar tot el teixit empresarial de la comarca "per tal d’unir forces en defensa dels seus interessos". Es configura com una associació multisectorial, plural i independent d’empresaris de l’Alt Urgell, que vol promoure i defensar el sector empresarial de tota la comarca.

Segons els responsables de l'entitat, "els objectius abasten des de la cohesió de tots els sectors empresarials de la comarca, per representar-los com una sola veu davant les institucions públiques, passant per la contribució al desenvolupament de l’activitat econòmica i empresarial de l’Alt Urgell". L'associació també es planteja mantenir i fomentar la comarca com a referent de qualitat, sostenibilitat i preservació del medi ambient.

L’AEAU vol aconseguir la promoció de les activitats formatives als autònoms, empresaris, directius i empleats, tot impulsant la realització de cursos de formació continuada i gratuïta. També vol aconseguir unir esforços per a activar ajudes econòmiques a la comarca, millores en les infraestructures, subvencions empresarials, etc. A més, l’associació d’empresaris assessora, informa i canalitza a totes les empreses, independentment de la seva activitat i dimensions, per a una millora en la seva professionalització i en la competitivitat del seu negoci. Un altre punt, és la realització de convenis col·laboradors amb diferents institucions, tot buscant el major benefici pels associats.