Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Empresaris es presenta davant de l'Ajuntament de la Seu

L'Associació d'Empresaris es presenta davant de l'Ajuntament de la Seu

El sector recorda la necessitat urgent de construir un nou polígon industrial. Ausàs afirma que s'estan ultimant les converses amb els amos dels terrenys per licitar les obres d'urbanització
Ausàs i Grau, a l'Ajuntament de la Seu
22/10/2007 16:28

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, a càrrec del seu president, Jordi Grau, davant l’alcalde de La Seu d’Urgell, Jordi Ausàs. Durant l’entrevista s’han abordat diferents temes d’interès pel teixit empresarial de la Seu i comarca, així com d’altres projectes econòmics i socials de la ciutat.

L’alcalde de la ciutat i el president de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell han coincidit que el més urgent pel sector econòmic de La Seu d’Urgell i comarca són la millora de les infrastructures, amb la construcció d’una nova variant, així com la creació del nou polígon industrial al nostre terme municipal.

Al respecte, Jordi Ausàs ha afirmat que “el disseny del nou polígon industrial de La Seu donarà resposta majoritàriament a la realitat de les empreses locals”. L’alcalde de la Seu ha explicat que redactat ja el projecte del nou polígon industrial actualment s’està portant a terme les últimes converses amb els propietaris dels terrenys d’on s’ha d’ubicar aquest equipament empresarial, i tot seguit, ja es podran licitar les obres d’urbanització.

Per la seva part, Jordi Grau ha valorat molt positivament aquest tipus de trobades amb l’Ajuntament de La Seu amb l’objectiu d’obtenir informació pel bé del funcionament de l’associació (borses de treball, infraestructures, etc.). En aquest sentit, Ausàs ha manifestat que aquesta associació empresarial ha omplert un buit en el món d’aquest sector i ha lloat la tasca del seu president “per ser un dels impulsors per tal que els infraestructures necessàries pel bon desenvolupament econòmic de la Seu i la seva àrea d’influència siguin una realitat el més aviat possible”.