Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell compleix 25 anys

L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell compleix 25 anys

El gremi ho celebra aquest dilluns a la nit amb un sopar a l'Hotel Andria i la posterior festa a La Murga, oberta a tothom L'entitat treballa per defensar els interessos del sector davant de les administracions i advoca per millorar més les comunicacions
Hotel Andria
24/05/2010 13:39

L’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell compleix 25 anys representant els hostalers de la comarca. Avui dilluns al vespre, el gremi es trobarà per celebrar-ho, amb dos actes ben diferenciats.

A les 9 del vespre, hi haurà un sopar al renovat menjador de l’Hotel Andria, el lloc on precisament es va fundar l'entitat i se'n van redactar els estatuts el 5 de març de 1985. L’àpat serà una oportunitat per coincidir novament la gran majoria d’empresaris i familiars en un sol local.

La festa posterior es farà a la discoteca La Murga, a partir de les 23.30, i estarà oberta no només a empresaris sinó també a treballadors, clients i amics en general. Comptarà amb una actuació musical en directe que farà que tothom gaudeixi d’una nit de gresca fins a la matinada. L’accès a la discoteca es farà mitjançant entrada, per només 5 euros, que es pot adquirir al recinte mateix o bé prèviament als establiments hostalers i a l’oficina de l’Associació.

El president de l'Associació d'Hostaleria, Miquel Àngel Sànchez, considera positiu el treball d'aquests 25 anys, especialment a l'hora de representar els interessos del gremi davant de les administracions. Sánchez valora especialment el paper de l'entitat en la promoció turística, com a impulsor de la societat mixta Turisme La Seu. Alhora, assenyala que l'ús d'internet i les possibilitats que obre la xarxa és el canvi més significatiu que ha experimentat el sector durant aquests anys.

Sànchez considera que l'associació encara té reptes pendents i un d'ells és seguir reclamant la millora de les comunicacions. Així, tot i l'anunci de retallada en inversió pública, des de l'entitat creuen que cal seguir reivindicant la modernització de l'Eix Pirinenc i també l'arribada de vols comercials a l'aeroport de la Seu.

El motiu d’escollir un dilluns a la nit ha estat perquè els principals implicats en puguin gaudir, tant empresaris com treballadors, ja que, òbviament, el cap de setmana és quan el col.lectiu té més feina.