Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Associació de Professionals Turístics del Pallars Jussà promociona més de 80 activitats

L'Associació de Professionals Turístics del Pallars Jussà promociona més de 80 activitats

Les propostes estan relacionades amb els esports d'aventura, el producte local, l'enoturisme o la cultura. La guia a Internet es podrà descarregar a partir del 21 de març
El president de l'associació APAT, Josep Palau, durant el seu parlament a la 4a Nit del Turisme del Pallars Jussà (Foto: ACN)
26/02/2019 14:25

La 4a Nit del Turisme del Pallars Jussà donarà a conèixer en una nova guia la vuitantena d'activitats que l'Associació de Professionals de l'àmbit turístic del Pallars Jussà (APAT) i l'Associació de Residències de Cases de Pagès promocionen durant tot l'any. La publicació, que inclourà activitats relacionades amb els esports d'aventura, la cultura, el producte local o l'enoturisme, es podrà descarregar del web de 'Viu el Jussà' a partir del 21 de març.

L'any 2018 ja es van editar 12.000 guies que es van esgotar, i els usuaris se'n van descarregar de la pàgina web més de 25.000. L'objectiu ara és que la descàrrega als mòbils i tauletes sigui molt més fàcil per als consumidors.

La 4a Nit del Turisme va comptar amb la participació d'Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya i el gerent de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, Martí Sabrià. Segons informa l'ACN, durant la festa es va guardonar al fotògraf Jordi Peró i es va reivindicar la necessitat d'una làmina suficient al pantà de Sant Antoni durant l'època de bany per una bona pràctica dels esports d'aventura..

APAT aplega més de 110 socis de la comarca entre allotjaments, restaurants, agroalimentaris o empreses turístiques.