Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell demana canvis en la gestió dels permisos de caça

L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell demana canvis en la gestió dels permisos de caça

El sector hoteler proposarà al Consell d'Alcaldes que s'adjudiquin des de la comarca. L'objectiu és recuperar clients caçadors
AHAU (Foto: Pirineus TV)
15/09/2017 14:47

El president de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell (AHAU), Miquel Àngel Sánchez, ha demanat formalment assistir al pròxim Consell d’Alcaldes per demanar solucions a la gestió actual dels permisos de caça que s'atorguen a les quatre reserves nacionals incloses a la comarca.

El col·lectiu explica que des de fa gairebé 3 anys, "s’ha notat un descens molt important dels clients caçadors". En aquest sentit, Sánchez atribueix la situació al fet que "la gestió dels permisos i l’execució de les caceres es duen a terme per personal i guarderia de comarques veïnes". El sector de l'hostaleria alturgellenc considera important recuperar aquest client, ja que normalment "té un poder adquisitiu mitjà-alt" i també se’n beneficien els establiments comercials.

L’AHAU proposa al Consell d’Alcaldes que es gestioni tot el procés d’adjudicació dels permisos i execució de les caceres de manera integral des de l'Alt Urgell.