Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Associació Universitària de Cerdanya inicia les activitats 2018-2019 amb el curs de Mindfulness

L'Associació Universitària de Cerdanya inicia les activitats 2018-2019 amb el curs de Mindfulness

Nou èxit d’inscripcions a la proposta, que enguany ha estat dedicada a la sanació mitjançant la respiració, el cos i la ment. Aquesta sessió s'ha fet per cinquè any a Alp
Curs de Mindfulness, a les Escoles d'Alp (Foto: AUCer)
27/11/2018 20:22

L’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) ja ha iniciat les activitats del curs 2018-2019 i ho ha fet amb una proposta ja consolidada: un cap de setmana de Mindfulness a Alp. L’activitat es va dur a terme aquest dissabte i diumenge, novament amb èxit d’inscripció, amb una cinquantena d’inscrits que van omplir les instal·lacions de les Escoles d’Alp.

Enguany la temàtica del curs era El Ioga del Mindfulness i tenia per objectiu mostrar a nivell pràctic els beneficis d’aquesta activitat de relaxació de cara a “sanar mitjançant la respiració, el cos i la ment”. El curs, coordinat per Ramon Carreras, va anar a càrrec dels mestres Dat Phan i Anjevin, amb la col·laboració d’Ileana Escudero Lecumberri i de Danae Jiménez, tot basant-se en la tradició del mestre Thich Nhat Hahn.

L’activitat, que ja ha arribat a la cinquena edició, ha tingut un any més el suport de l’Ajuntament d’Alp. Els darrers anys aquest curs s’ha convertit en un dels més reeixits dels que organitza l’AUCer al llarg de tot l’any. De fet, el Mindfulness també té presència destacada al programa de cursos de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà –que enguany ha celebrat el 20è aniversari- i la seva bona rebuda va fer que es comencés a programar aquest curs descentralitzat a la tardor.