Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Laura Orgué debuta als Mundials d'esquí nòrdic amb un 36è lloc a l'skiathlon

Laura Orgué debuta als Mundials d'esquí nòrdic amb un 36è lloc a l'skiathlon

La fondista del CEFUC va fer un temps de 45min55s, a menys de cinc minuts de la campiona, la noruega Therese Johaug L'esportista alturgellenca disputarà aquest dimarts la prova de 10 km estil lliure
Laura Orgué - Entrenament 2014-2015
23/02/2015 08:57

Laura Orgué ha debutat als Mundials d'esquí nòrdic, a Falun (Suècia), amb un 36è lloc a l'skiathlon, aquest dissabte.

La fondista del CEFUC va completar la prova mixta, de 7,5+7,5 km, amb un temps de 45min55s, a menys de cinc minuts de la noruega Therese Johaug, que és la nova campiona de l'especialitat (40:57). El podi el van completar la també noruega Astrid Jacobsen i la sueca Charlotte Kalla.

Orgué té previst continuar la seva participació als mundials aquest dimarts, amb la disputa de la cursa de 10 km estil lliure.