Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'edició d'enguany de la Universitat d'Estiu de la UdL es farà en línia

L'edició d'enguany de la Universitat d'Estiu de la UdL es farà en línia

L'organització no descarta fer activitats presencials a partir de l'agost si l'evolució de la pandèmia ho permet. Serà la primera vegada des del 1993 que no es durà a terme aquesta activitat formativa a la Seu d'Urgell
Universitat d'Estiu de la UdL 2020
04/05/2020 17:55

L'edició 2020 de la Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida (UdL) s'adaptarà enguany a la situació de crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19. El programa formatiu, que es durà a terme del 29 de juny al 24 de juliol, inclourà una vintena de cursos en línia a través del campus virtual. Serà la primera vegada des del 1993 que no es durà a terme aquesta activitat a la Seu d'Urgell, una de les subseus històriques de la universitat lleidatana.

Els organitzadors consideren que "això no serà un obstacle" perquè qualsevol persona interessada, pertanyi o no a la comunitat universitària, s'hi pugui inscriure per correu electrònic, a partir del 25 de maig. A més, la UdL deixa la porta oberta a fer activitats presencials a partir de l'agost, si l'evolució de la pandèmia ho permet.

Alguns dels cursos que s'impartiran són un taller de curtmetratges i seminaris d'edició de vídeos, disseny CAD i impressió 3D. També hi ha oferta formativa sobre programació de plaques electròniques Arduino, simulacions energètiques d'edificis, xarxes socials, estratègies i eines per a la recerca de feina en línia, presentació de treballs acadèmics o anàlisi de dades. Altres cursos programats se centren en les exportacions internacionals, les altes capacitats, el maltractament i l'abús sexual infantil, eines i recursos per apropar la natura a l'escola o la productivitat sense estrès, entre d'altres.

Des de la UdL es puntualitza que les activitats que podrien fer-se de forma presencial són l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona, i els cursos "Arqueologia ibèrica i el Paisatge Ribagorçà", "Una Visió Transversal-El Pont de Suert" i "Un present responsable per a un futur sostenible-Esterri d'Àneu".

Programa de cursos de la Universitat d'Estiu de la UdL 2020