Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'equip de govern de la Seu assegura que el Síndic confirma que no s'obstaculitza l'accés a la informació

L'equip de govern de la Seu assegura que el Síndic confirma que no s'obstaculitza l'accés a la informació

Aquestes declaracions són contràries a la versió del grup municipal del PSC-Progrés CIU i ERC aseguren que, a més, el Síndic ha donat per acabada la seva actuació en aquest tema
Teresa Casassas - Fira 2009
27/10/2009 13:35

L'equip de govern de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha donat a conèixer íntegrament el contingut de la resolució feta arribada recentment pel Síndic de Greuges de Catalunya (document adjunt) davant la queixa presentada pel grup municipal del PSC-Progrés. En aquest sentit, l’ha enviada als mitjans de comunicació i l’ha penjada a la plana web de la institució: www.laseu.cat.

Segons indica la tinent d’alcalde Teresa Casassas, “com es pot comprovar en la resolució, en cap moment el Síndic confirma que el principal grup de l'oposició no disposi de la informació demanada, ja que les respostes a les peticions realitzades pel principal grup de l’oposició s'ajusten a la legalitat”.

Casassas també ha confirmat que les convocatòries de les sessions ordinàries i extraordinàries dels plens municipals s'han fet de manera correcta i que el Síndic de Greuges tan sols ha fet arribar "unes consideracions generals" al funcionament de l'activitat de l'ajuntament urgellenc.

L’equip de govern ha rebatut així les afirmacions de Progrés i ha assegurat que amb aquests apunts el Síndic de Greuges de Catalunya ha donat per finalitzada la seva actuació davant la queixa presentada pel grup municipal del PSC-Progrés.

Casassas ha reiterat "la voluntat de transparència permanent del govern municipal respecte la tasca de tots els regidors de l'Ajuntament" i ha lamentat "la interpretació tergiversada que en fa el grup municipal del PSC-Progrés".