Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'equip de govern defensa el consorci entre els serveis socials de la Seu i de l'Alt Urgell

L'equip de govern defensa el consorci entre els serveis socials de la Seu i de l'Alt Urgell

Anna Vives qualifica d’"irresponsable" el PSC-Progrés per parlar d’un procés que encara s’està gestant i que no implicaria en cap cas una "fusió"
Centre Cívic El Passeig
23/01/2008 18:57

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha sortit al pas de les declaracions del grup del PSC-Progrés, que afirmava aquest matí, en un comunicat de premsa, que està en contra de la ‘fusió’ dels Serveis Socials del consistori i el Consell Comarcal, i el seu trasllat al Centre Cívic el Passeig.

La regidora de l’àrea, Anna Vives, ha qualificat ‘d’irresponsable’ el principal grup de l’oposició, “en parlar d’un procés que encara s’està gestant”. Vives considera que les afirmacions del partit socialista estan ‘fora de lloc’, "tenint en compte que l’únic que s’ha fet és demanar un estudi de viabilitat per saber si podria encabir-se a la primera planta de l’equipament la infraestructura del servei”.

La regidora de Serveis Socials del consistori urgellenc també ha volgut puntualitzar que “en cap cas es tractaria d’una ‘unificació’ de les àrees, sinó que el que es faria és un consorci, en la línia que marca la Generalitat de Catalunya”. Segons Vives, “des del departament s’aposta decididament per la fórmula de cooperació, ja que suposa una suma de recursos a tots els nivells”.

L’equip de govern ha afegit que la proposta de trasllat també respon al fet que les actuals dependències municipals “s’han quedat petites”. Vives ha comentat que “l’espai no s’ha pogut adaptar a un servei que creix dia a dia”. “A més, les instal.lacions tenen mancances bàsiques d’accessibilitat, amb nombroses barreres arquitectòniques”, ha replicat.

La regidora de Serveis Socials urgellenca defensa la possible ubicació dels Serveis Socials al Centre Cívic “El Passeig”, perquè és “un espai molt cèntric i proper a la ciutadania”.