Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'equip de govern vol renovar la xarxa de serveis de Castellciutat

L'equip de govern vol renovar la xarxa de serveis de Castellciutat

El Pla de Millora Urbana del poble ha estat aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern (ERC i CIU) i ICV El document no ha comptat amb el suport del PSC-Progrés. El PP s’ha abstingut
Castellciutat
02/12/2008 12:18

El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha donat el vistiplau a l’aprovació provisional del Pla de Millora Urbana de Castellciutat. El document va comptar amb el vot a favor de l’equip de govern (ERC i CIU) i d’ICV, i l’abstenció del Partit Popular. El principal grup de l’oposició, el PSC-Progrés, hi va votar en contra.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, va defensar el Pla de Millora i va anunciar la voluntat de complementar-lo amb un projecte de renovació global de la xarxa de serveis del poble, a través del PUOSC. Fierro va assegurar que es disposarà d’una partida pressupostària per poder licitar aquesta iniciativa.

Per la seva banda, el portaveu socialista, Jordi Mas Ortega, va lamentar que el document aprovat “sigui poc ambiciós” i que “no s'hi hagi fomentat el debat sobre el futur del poble”. També va criticar que les al.legacions del PSC-Progrés al document no han estat respostes per escrit.

El portaveu del grup d’ICV a la Seu, Josep Maria Carles, va instar l’equip de govern a dur a terme una millora integral de Castellciutat, per solucionar-hi mancances històriques. La regidora del Partit Popular, Patrícia Lanau, va justificar l’abstenció pel desenvolupament del procés, “amb 'tempos' estranys”, i la manca de resposta a les al.legacions presentades.

El Pla de Millora de Castellciutat haurà de ser aprovat ara de forma definitiva per la Comissió d’Urbanisme de Lleida.

D'altra banda, el plenari també va donar llum verd a diverses modificacions del PGOU. L’oposició hi va votar a favor, tot i manifestar que en un dels canvis urbanístics, al Pla de les Forques, no hi queden especificats els usos. El grup d’ICV va demanar una reflexió acurada sobre el planejament de la Seu, tenint en compte les nombroses modificacions que s’hi estan duent a terme.