Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'equip UEU-Bombers d'Andorra guanya l'Ultra Trail Vallnord en la categoria de relleus

El grup guanyador el formen David Julià, Juanjo Barrio, Xavi Cadena i Esteve Moreno Miguel Ángel Heras s'imposa en la prova individual després de fer 170 quilòmetres en 30 hores

UEU - Ultra Trail Vallnord
18/07/2011 09:35

L'equip conjunt de la Unió Excursionista Urgellenca (UEU) i els Bombers d'Andorra ha estat el guanyador de l'Ultra Trail Vallnord en la categoria de relleus. La tercera edició ha reunit més de 1.200 corredors provinents de 20 nacionalitats diferents.

El grup guanyador estava format per David Julià, Juanjo Barrio, Xavi Cadena i Esteve Moreno, que van completar els 170 kilòmetres i 11.900 metres de desnivell en 30 hores. Al cap de tot just tres minuts va arribar el guanyador individual, Miguel Ángel Heras. L’atleta espanyol superava així el segon lloc aconseguit l’any anterior i ara es proposa córrer l'Ultra Trail Mont Blanc. El segon lloc va ser per a Òscar Pérez; i el tercer, per a David Garcia. El quart classificat, Josep Rossell, va ser el millor corredor andorrà.