Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les activitats d'estiu infantils inclouen estades a cavall

Les activitats d'estiu infantils inclouen estades a cavall

La guia 2008 recull 24 propostes de lleure, esportives i cutlurals per als joves de la Seu i comarca
CEIP Pau Claris
16/05/2008 15:51

Tots els nens i nenes de 3 a 14 anys ja disposen de la Guia d’Estiu Infantil 2008 que recull 24 propostes de lleure, esportives i culturals amb l’objectiu que les famílies alturgellenques puguin planificar de la millor manera les vacances estivals. S’hi poden trobar les principals activitats programades per aquest estiu, així com adreces i telèfons d’interès per tal de conèixer més a fons les diferents propostes.

La regidora i consellera de Joventut de l’Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Mireia Pellicer, ha explicat que aquesta guia és una iniciativa de les àrees de Joventut de l’Ajuntament i el Consell, que treballen conjuntament amb la finalitat d’oferir un millor servei per a tothom. “L’objectiu és que els nens i els joves passin un bon estiu i que gaudeixen les activitats programades per les àrees de joventut i la col·laboració de les àrees d’esports i de cultura ”, ha afirmat Pellicer.

Com a novetat d’enguany, la Guia d’Estiu Infantil proposa les estades a cavall dirigides a nens i joves de 6 a 14 anys, per torns setmanals, que es portaran a terme del 30 de juny fins al 29 d’agost. S’impartiran a l’Hípica Sant Antoni de les deu del matí a les tres de la tarda. S’hi inclourà el dinar.

Una altra novetat destacada és l’ampliació fins als 14 anys del Casal d’Estiu Municipal, ja fins ara era fins els 12. Les inscripcions tindran lloc del 26 de maig al 6 de juny, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de 9 del matí a dues del migdia. El Casal Municipal que abasta dels 3 als 14 anys, separats en quatre grups d’edat, tornarà enguany al col·legi Pau Claris després d’uns anys realitzant-se a Les Monges a causa de les obres d’ampliació del centre escolar.

La resta d’activitats de lleure per a nens i nenes de 3 a 12 anys a La Seu d’Urgell són l’Esplai d’Estiu de Castellciutat, organitzat per l’Associació de Veïns; l’Esplai d’estiu Pixies al Col·legi La Salle; i el Casal Languedor al CEIP Albert Vives. A la comarca hi trobem els casals als municipis d’Alàs, Montferrer, Oliana, Ribera d’Urgellet, Valls de Valira, de Coll de Nargó i Organyà.

Les activitats esportives per a infants a partir dels 6 anys són l’Esport Estiu (de 8 a 14 anys), els esports de raqueta (de 6 a 14 anys), el piragüisme (de 8 a 12 anys), el campus de futbol (de 6 a 16 anys), les estades de bàsquet Sedis (pels nascuts i nascudes entre els anys 1990 i 1997); l’escola d’estiu de golf (de 7 a 14 anys); i les estades d’hoquei (de 6 a 16 anys).

En quant a les colònies, es realitzen les de Joves intèrprets, organitzades pels Tallers d’Arsèguel i el CAT, dirigides a joves menors de 21 anys; i les colònies d’estiu d’Aina.

Finalment, l’Escola Municipal d’Art realitzarà tallers a nens i joves de 6 a 16 anys a les tardes al llarg de tot el mes de juliol; i Tallers i Accions de Teatre (TAT) organitza un el taller de circ a partir dels 10 anys, que tindrà lloc durant la primera quinzena de juliol.