Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les activitats esportives municipals guanyen un 20% de participants

Les activitats esportives municipals guanyen un 20% de participants

S'ha passat de 1.000 a 1.200 inscrits de totes les edats El Servei d'Esports organitza nous cursos de ioga i d'hípica
Pavelló d'Esports de la Seu d'Urgell
25/01/2008 16:41

El nombre d'usuaris d'activitats esportives ha passat de 1.000 a 1.200 i, per tant, ha augmentat un 20%, segons les dades recollides per l’Ajuntament de La Seu d’Urgell. Això inclou el programa Esport Estiu, l’Escola Municipal de Piragüisme i els esports de raquetas.

El regidor d’Esports, Lluís Biosca, afirmat que amb “podem sentir-nos satisfets pel fet que els ciutadans i les ciutadanes de La Seu responguin de manera tant favorable a les propostes esportives ofertes per l’Ajuntament”.

Els esports practicats es desglossen en 3 grups principals: les escoles esportives (dels 5 als 14 anys) de tennis, tennis taula, taekwondo, escacs, golf i balls de saló; els esports per adults (dels 16 als 65 anys) amb cursos de tennis, condicionament físic, fitness, country, golf, balls de saló, tai chi, ioga i marxa nòrdica; i finalment els esports per a gent gran, amb ioga, aiguagim, gimnàstica de manteniment i marxa nòrdica. En el cas del ioga, s’ha hagut de programar un grup més, mentre que la marxa nòrdica ha incrementat els inscrits en un 70%.

De la seva part, l’escola municipal de tennis ha obtingut un gran resposta de participació, sobretot pel que fa a les estades d’esports de raqueta.

A nivell de clubs i entitats, a la Seu també es practica dansa, bàsquet, handbol, patinatge, futbol, futbol sala, aeromodelisme, natació, ràfting, hoquei, BTT i rutes guiades. Al ventall de clubs s'hi ha afegit enguany Club de Futbol Sala La Seu, que actualment és líder de la seva categoria.

Pel que fa a l'actualitat, la Regidoria d’Esports acaba de convocar un nou curs de ioga dirigit a persones majors de 18 anys. Es farà del 5 de febrer i fins el 26 de juny, els dimarts i dijous de sis a set del vespre. S’impartiran tècniques de respiració, relaxació i de correcció postural per assolir una millor qualitat de vida i d’equilibri personal. Les classes seran impartides per Sílvia Capdevila i es realitzaran a la sala polivalent del Palau Municipal d’Esports de La Seu. El preu del curs és de 30 € mensuals.

D’altra banda, el Servei Municipal d’Esports ha organitzat, amb la col•laboració de l’Hípica Sant Antoni, cursos d’iniciació a l’hípica tots els dissabtes al matí dirigits a totes les edats. Tindran lloc a l’Hípica de Sant Antoni, a la carretera de Cerc. Les places són limitades i els alumnes hauran de fer-se l’assegurança de la Federació Catalana d’Hípica. El preu dels cursos és de 40,60 € mensuals.