Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les caramelles infantils de la Seu comptaran amb un centenar de cantaires i músics

Les caramelles infantils de la Seu comptaran amb un centenar de cantaires i músics

La tradició es podrà seguir aquest dissabte, dia 20, al llarg del matí i el migdia. L'última cantada, davant de l'Hotel Andria, es farà conjuntament amb els caramellaires de la Germandat de Sant Sebastià
Caramelles infantils de la Seu d'Urgell
15/04/2019 17:07

Prop d’un centenar de cantaires infantils, acompanyants per un conjunt de músics, tornaran a sortir al carrer aquest dissabte, 20 d’abril, per cantar caramelles amb motiu de la Pasqua. Els carrers del centre històric s’emplenaran un any més de música i de barretines vermelles per continuar una tradició ben arrelada a la ciutat, que organitzen conjuntament l’Escola Municipal de Música (EMM), les escoles de primària Albert Vives, Pau Claris, La Salle i La Valira i les seves respectives AMPA.

Des de la direcció de l’EMM consideren "important mantenir una tradició musical com són les caramelles, i encara més impulsar-la des dels centres educatius”. A més a més, per tercer any es comptarà amb els cantaires del Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià, que acompanyaran els cantaires infantils en la darrera cantada, de caràcter intergeneracional, que tindrà lloc a l’Hotel Andria.

Recorregut i parades

L'actuació de les Caramelles Infantils s'iniciarà a 2/4 d'11 del matí davant del Centre de Dia de la Fundació Sant Hospital. Seguiran a 3/4 d'11 al carrer Major (cruïlla amb Fra Andreu Capella), a les 11 a la plaça Patalín i a 1/4 de 12 la plaça dels Oms, davant l'Ajuntament. Els joves cantaires continuaran la seva actuació a 2/4 de 12 del migdia al Parador de Turisme, a 1/4 d'1 a la Llar d'Avis de Sant Josep (Camí Ral de Cerdanya), a 3/4 d'1 als claustres de la Catedral, a 1/4 de 2 al passeig Joan Brudieu i, finalment, a 2/4 de 2 davant de l’Hotel Andria.

Els participants han assajat tot aquest darrer trimestre a les seves respectives escoles i paral·lelament han fet dos assajos previs conjunts, el 30 de març i el 13 d’abril, aquest darrer amb els músics. Totes les parades estaran senyalitzades amb unes lones, indicant l’hora aproximada de cada cantada.