Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les carnisseries del Pallars Jussà esgoten existències amb la campanya de promoció de la carn de corder

Les carnisseries del Pallars Jussà esgoten existències amb la campanya de promoció de la carn de corder

Èxit total de la proposta d'oferir el producte al llarg d'una setmana amb un descompte del 30%. Paral·lelament també s'ha incentivat la celebració de costellades a l'aire lliure a Tremp
Graellada popular amb carn de corder (Foto: Ajuntament de Tremp)
20/03/2018 11:40

Les dotze carnisseries del Pallars Jussà que han participat de la 'Gran costellada', una campanya que oferia descomptes del 30% en la compra de carn de corder durant tota la setmana passada, van exhaurir aquest producte. La venda de carn de corder es va triplicar des del dilluns dia 12 fins dissabte 17.

L'objectiu d'aquesta iniciativa era incentivar el consum d'aquest producte i recuperar la tradició de les costellades a l'aire lliure. Pel que fa a les quinze barbacoes que hi havia habilitades, van funcionar el cap de setmana a ple rendiment, tot acollint colles que s'hi van aplegar per gaudir d'un dinar a l'aire lliure, segons han indicat a l'ACN des de l'Ajuntament de Tremp. Així, amb l'objectiu de dinamitzar les àrees d'esbarjo i de recuperar la tradició de la costellada, diferents ajuntaments de la comarca van col·laborar en la posada a punt d'aquests espais.

Aquesta és una iniciativa que va sorgir del Consell del Corder, una taula de treball formada per professionals dels diferents sectors involucrats amb el corder: ramaders, veterinaris, carnissers i restauradors, amb l'acompanyament de l'Ajuntament de Tremp i la Fundació Alícia. El nou ens va néixer al començament d'aquest any arran de la voluntat del sector de donar a conèixer les excel·lències d'aquesta carn, que alhora és un dels motors econòmics de la comarca.