Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'Les casualitats no existeixen', amb Borja Vilaseca, obre el curs 2016-2017 de l'AUCer

'Les casualitats no existeixen', amb Borja Vilaseca, obre el curs 2016-2017 de l'AUCer

El professor, emprenedor i pedagog inaugura les noves activitats de l'entitat universitària cerdana. L'acte és avui divendres a 1/4 de 9 del vespre al Museu Cerdà
Borja Vilaseca
28/10/2016 16:32

L’Associació Universitària de Cerdanya inaugura les seves activitats del Curs Acadèmic 2016-2017. Per a l’acte d’obertura, l’AUCer porta a Puigcerdà el comunicador i emprenedor Borja Vilaseca, amb la conferència ‘Les casualitats no existeixen. Set claus per estimar la vida tal com és’. La xerrada és avui divendres dia 28, a un quart de 9 del vespre, a la sala de convencions del Museu Cerdà.

Borja Vilaseca és escriptor, filòsof, conferenciant, professor i emprenedor de projectes orientats “a la transformació i el despertar de la consciència de la societat”. La seva gran passió, afirma, és “democratitzar la saviesa per inspirar un canvi d’actitud i de mentalitat”, de manera que les persones aprenguin a ser veritablement feliços i sàpiguen “com desplegar tot el seu talent i potencial al servei d’una funció professional útil, creativa i amb sentit”.

Actualment Vilaseca és el director del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge, una titulació pionera i de referència a Espanya, present a les ciutats de Barcelona, Madrid i València. També és el fundador del projecte d’educació emocional gratuït per a joves La Akademia, present en més de 25 ciutats de l’Estat i també a Xile, Colòmbia, el Brasil, Argentina i l’Equador. És expert en autoconeixement i n’ha impartit més de 250 cursos per a més de 6.000 persones en diferents països.

Com a professor Borja Vilaseca ha col·laborat amb ESADE, la Universitat de Barcelona, la Ramon Llull, la Pompeu Fabra, l’Institut d’Empresa i Barcelona Activa. Ha escrit quatre llibres: Encantat de conèixer-me, El Petit Príncep es posa la corbata, El sense sentit comú i Què faries si no tinguessis por. Part de la seva obra literària ha estat traduïda i publicada en 16 països. Anualment imparteix prop de 50 conferències a Espanya i Llatinoamèrica per promoure un canvi de paradigma.