Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les Escoles Esportives Municipals de la Seu ofereixen un total de 21 activitats

Les Escoles Esportives Municipals de la Seu ofereixen un total de 21 activitats

Les inscripcions tant telemàtiques com presencials s'obren dilluns 17 de setembre. El curs 2018-2019, que començarà el mes d'octubre, inclou propostes per a totes les edats
21 propostes a les escoles esportives municipals de la Seu d'Urgell
14/09/2018 14:25

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre aquest dilluns, 17 de setembre, les inscripcions telemàtiques i presencials per poder participar en alguna de les 21 activitats físiques que proposen les escoles esportives municipals per al curs 2018-2019.

Les inscripcions on line es podran fer des del web municipal www.laseu.cat , mentre que les inscripcions presencials caldrà fer-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc. Les inscripcions restaran obertes fins que hi hagi places a cadascuna de les activitats.

Les propostes esportives s’adrecen tant al públic infantil com a la gent gran. L'oferta també inclou activitats per al públic juvenil i adult.

Enllaç al programa complet d'activitats i horaris: https://bit.ly/2D7ZkWn

Les activitats per al públic infantil són el tennis taula i els escacs. Les activitats exclusives per a persones a partir de 65 anys són l’aiguagim, els escacs, la gimnàstica de manteniment i els escacs, aquestes dues tindran lloc tant a la Seu com a Castellciutat.

Les activitats esportives per a totes les edats són: tai txi, correcció postural, pàdel, teles acrobàtiques, tennis, condicionament físic, estiraments i col·locació, ioga, gimnàstica amb coreografies, boxa i les danses tradicionals.

Els fulletons que informen sobre l'oferta esportiva es repartiran per les bústies de totes les cases de la ciutat. També estaran disponibles a l’OAC de l’Ajuntament urgellenc i a les instal·lacions esportives municipals.

Totes les escoles esportives municipals s'iniciaran el mes d'octubre.