Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les Festes de la Salle es clouen amb un dinar de germanor

Les Festes de la Salle es clouen amb un dinar de germanor

Més de 700 persones han assistit aquest dijous a la celebració del Festival d'Educació Infantil
Col.legi La Salle
16/05/2008 20:37

Més de 700 persones han assistit aquest dijous a la celebració del Festival d'Educació Infantil inclòs en les Festes de La Salle 2008. L'espectacle va consistir en l'escenificació d'un viatge per diferents cançons i danses tradicionals i típiques de diferents regions del món. Va anar a càrrec dels nens i nenes de 3, 4 i 5 anys del centre escolar. Segons han manifestat responsables de l'espectacle, "va comptar amb llum, colors, humor i molta feina prèvia".

Pel que fa a aquest divendres, l'escola ha dut a terme actes per a totes les edats. Les etapes d'Infantil i Primària han gaudit d'una matinal amb inflables i amb diferents activitats al pati de l'escola. Per la seva banda, els alumnes de l'ESO han celebrat la Festa de l'Elegància i han protagonitzat un festival amb actuacions musicals i teatrals.

Al migdia, el centre ha celebrat el vi d'honor amb la presència de tot el claustre de l'escola i les autoritats municipals i comarcals. A la tarda, s'ha organitzat un gran joc per als alumnes del Cicle Superior de Primària, mentre que la resta de cursos han gaudit d'una sessió de cinema. Durant el dia també s'han donat els premis a les competicions esportives que s'han celebrat des de dilluns i fins dijous al col.legi.

Les Festes de la Salle acabaran aquest dissabte amb un sopar de germanor. S'hi preveu l'assistència de 300 persones.