Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les inscripcions a les escoles esportives es podran fer per Internet

Les inscripcions a les escoles esportives es podran fer per Internet

Del 15 al 18 de setembre estaran oberts els tràmits només per via telemàtica A partir del 22 s'iniciarà el termini presencial des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la Seu
Biosca - Presentació EEM
10/09/2008 16:35

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell ha presentat aquest migdia el programa de les Escoles Esportives Municipals per al curs 2008-09 amb 19 activitats diferents. Com a novetat per aquest nou curs, el regidor d'Esports, Lluís Biosca, ha anunciat que el Servei d'Esports facilitarà als ciutadans i ciutadanes de la Seu que puguin realitzar les seves inscripcions mitjançant el web de l'Ajuntament (www.laseu.cat), clicant a la icona de l'OAC a la dreta de la pantalla per clicar damunt de “INSCRIPCIONS EEM”.

Aquesta nova possibilitat d'inscripció té com amb objectiu “tenir accés des de casa als tràmits que cal realitzar i alhora evitar les cues que es generen a l'Oficina d'Atenció Ciutadana durant els primers dies d'inscripció”. Les inscripcions telemàtiques es podran realitzar a partir del pròxim dilluns 15 de setembre i fins el 18, mentre que les presencials des de l'OAC s'obriran el 22 de setembre i restaran obertes fins que hi hagi places disponibles en les diferents activitats esportives.

Biosca ha afegit que aquest curs, en tractar-se d'una prova pilot, es reservaran places en totes les activitats per a les inscripcions presencials. És a dir, tant per a les inscripcions telemàtiques com per a les presencials, des de l'OAC se'n reservaran un 50% per a cadascuna de les dues modalitats. El regidor d'Esports ha explicat que per aquelles persones que no disposin d'Internet a casa, tant l'Ajuntament de La Seu com el Consell Comarcal de l'Alt Urgell posaran a disposició a tothom el Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu per realitzar les seves inscripcions telemàtiques. Els usuaris que facin els tràmits via web de l'Ajuntament rebran per missatge de sms o una trucada telefònica la confirmació a la seva inscripció.

Les 19 activitats esportives que ofereix el Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc són l'aiguagim, el ioga, la gimnàstica de manteniment, la gimnàstica a Castellciutat, el ioga per adults l'escola de ball, la marxa nòrdica, el fitness, el condicionament físic, les rutes guiades, els escacs, el tennis taula, els tennis, el golf, el taekwondo, el karate, el tai txi, el country i la dansa del ventre (activitat organitzada per la Regidoria de Joventut).

El programa de les Escoles Esportives Municipals presenta com a novetat les classes d'estiraments i col·locació, activitat que ja es duia a terme en els darrers cursos dins de les classes de condicionament físic, però que que aquest any també es podrà realitzar de manera independent els divendres a les 15.45 a les 16.45 hores a la sala polivalent del Palau d'Esports.

També cal assenyalar que arran la gran demanda en algunes de les activitats esportives, el Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha ampliat grups i horaris en la marxa nòrdica, el ioga per a la gent gran, el golf i l'escola de ball. També destacar que a partir d'aquest nou curs, l'escola de ball portarà a terme les seves classes al nou espai de l'Escola Municipal de Dansa que es troba ubicat a l'edifici de Les Monges.

Totes les activitats esportives s'iniciaran entre l'1 i el 7 d'octubre.