Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les institucions europees reconeixen el valor de la comunicació local pública

Les institucions europees reconeixen el valor de la comunicació local pública

A partir d'ara es buscaran vies de cooperació per difondre l'actualitat d'Europa Emissores adherides a la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya, entre les quals hi havia RàdioSeu, han donat a conèixer a Brussel.les la realitat de les emissores de proximitat
Visita a les institucions europees
29/11/2013 10:33

Una desena d'emissores adherides a la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya (FMCLCat), entre les quals hi havia RàdioSeu, ha tingut l’oportunitat de donar a conèixer la realitat de la comunicació local del nostre país a les diferents institucions europees. El director de l’Oficina de la Comissió Europea a Catalunya, Ferran Tarradellas, ha rebut aquesta setmana la delegació de la FMCLCat, encapçalada pel seu president i director de Ràdio Amposta, Manel Ramon.

Durant tres dies i amb un intens programa d’activitats, els directors de les diferents emissores han tingut trobades amb representants del Consell Europeu, el Parlament i la Comissió Europea, que –en tots els casos- han quedat impressionats de la riquesa del teixit comunicatiu de proximitat de casa nostra. Tant és així, que les emissores adherides a la FMCLCat podran viatjar a Brussel·les i fer ús de les instal•lacions audiovisuals per enregistrar espais destinats a difondre l’actualitat europea amb el suport econòmic i logístic de les diferents institucions.

D’altra banda, la FMCLCat té prevista una reunió amb l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona per tal de buscar noves vies de cooperació. En aquest sentit, ja es preveu la producció d’una sèrie de microespais de caire divulgatiu sobre els beneficis de ser europeus.

Durant el viatge, també s’han mantingut reunions amb la Delegació del Govern de la Generalitat a Brussel•les, diversos eurodiputats i corresponsals dels mitjans catalans.