Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les llars d'infants municipals de la Seu comencen a lliurar els fulls de preinscripció

Les llars d'infants municipals de la Seu comencen a lliurar els fulls de preinscripció

Els documents per accedir a La Grandalla o Els Minairons es poden obtenir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana El tràmit es farà entre el 4 i el 15 de maig
Llar d'Infants 'La Grandalla'
20/04/2009 16:31

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell lliura des d'aquest dilluns les bases de preinscripció i ingrés a les llars d’infants municipals 'La Grandalla' i 'Els Minairons' per al curs 2009-2010. Totes les famílies que hi estiguin interessades poden obtenir-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, i per a més informació caldrà dirigir-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització. Ambdues oficines faciliten l’imprès de sol•licitud.

Les dates per preinscriure als nens i nenes de 0 a 3 anys seran del 4 al 15 de maig. Els dos requisits que es demanen per a poder-hi ingressar per primera vegada o per renovar la inscripció són que l’infant compleixi 6 mesos abans del 14 de setembre d’enguany, i que hagi nascut l’any 2007 o en els anys posteriors. D’altra banda, la inscripció per al curs 2009-2010 dels infants ja inscrits durant el curs 2008-2009 es podrà renovar durant el període comprès entre els dies 20 i 29 d’abril a les mateixes llars d’infants.

A l’imprès de sol•licitud cal adjuntar la fotocòpia del DNI del pare i de la mare o del tutor legal, fotocòpia del llibre de família, així com tots els documents que serveixin per justificar els criteris establerts en aquestes bases de preinscripció.

Enguany, com que hi ha dues llars d'infants (La Grandalla i Els Minairons), les famílies podran marcar la seva preferència de centre en el full de preinscripció. El criteri que se seguirà per assignar centre serà el de puntuació. Les famílies que ja tenen fills a les llars d'infants podran sol•licitar canvi de centre en el moment de confirmar plaça fins el 29 d'abril, a través d'una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Entre els criteris principals per prioritzar les sol.licituds, hi ha la presència de germans al centre, l'empadronament de la unitat familiar, que el pare o la mare treballin fora de casa, les famílies en situació d'atur o amb problemes econòmics i la discapacitat a partir del 33% de l'infant o d'un familiar. També es considera les condicions de família monoparental, malatia crònica i renda anual en base a l’any 2007.