Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les pilones es tornen a alçar al voltant del Centre Històric

Les pilones es tornen a alçar al voltant del Centre Històric

L'Ajuntament recupera el sistema per controlar el trànsit als carrers reservats a vianants S'ha instal.lat un nou punt d'entrada limitada al carrer de Sant Josep de Calassanç, que se suma als de Santa Maria, Lluís de Sabater i Sant Agustí
Pilona al carrer Sant Josep de Calassanç
04/03/2009 16:51

La Regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell tornarà a posar en funcionament, a partir del dia 16 d'aquest mes, les pilones automàtiques ja existents a les entrades dels carrers dels Canonges, de Lluís de Sabater i de Sant Agustí i a la plaça del Carme. A més a més, se n'estrenarà una altra per accedir al carrer de Sant Josep de Calassanç. L'objectiu és garantir el control del moviment de vehicles a les zones reservades a vianants.

La instal•lació de la nova pilona i l'adaptació de les altres al sistema informàtic ha anat a càrrec de l'empresa Gest-Control per un import de 35.000 euros. Els controls estan situats concretament al costat de la catedral, davant de la Biblioteca de Sant Agustí, a la confluènca del carrer de Sant Agustí amb el Camí de la Palanca, a l'entrada del la plaça del Carme des de l'avinguda Pau Claris i, pel que fa a la nova incorporació, a l'entrada del carrer de Sant Josep de Calassanç des de la plaça de Catalunya.

Els vehicles de càrrega i descàrrega podran entrar i sortir lliurement d'aquests vials entre les 7 i les 11 del matí. Passada aquesta franja horària, només els veïns, propietaris o llogaters de garatges disposaran d'una targeta que els permetrà l'accés.

Els obstacles van acompanyats de senyals de direcció prohibida i d'un semàfor, que indicaran amb el llum vermell que la pilona està aixecada i amb el llum verd que està abaixada.