Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Les primeres fases per a la desviació de Sant Julià de Lòria finalitzaran l'estiu de l'any vinent

Les primeres fases per a la desviació de Sant Julià de Lòria finalitzaran l'estiu de l'any vinent

El Govern d'Andorra i el Comú analitzen la millor alternativa per utilitzar el tram ja construït La resta de l'obra podria iniciar-se el 2013
15/09/2011 18:23

El cap de Govern d'Andorra, Antoni Martí, juntament amb el ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, i el director d’Ordenament Territorial, Esteve Comes, han visitat aquesta tarda les obres de construcció de les fases 3 i 4 de la desviació de Sant Julià de Lòria, una infraestructura que el  govern considera "prioritària".

En aquest sentit, Alcobé ha assenyalat que la finalització d’aquestes fases es preveu per abans de l’estiu de l’any vinent. El Govern i el Comú de Sant Julià de Lòria, de fet, es troben actualment en la fase d’analitzar la millor alternativa per a permetre la utilització del tram ja construït de manera provisional i transitòria gràcies a una rotonda a l’altura de la Plaça Laurèdia i la canalització del trànsit a partir d’aquell punt per la carretera general 1.

El ministre d’Economia i Ordenament Territorial ha afirmat que actualment es treballa en l’elaboració de les simulacions que, “molt encertadament”, va demanar el Comú lauredià.

D’altra banda, i pel que fa a les fases 1 i 2, Alcobé ha manifestat que el Govern continua estudiant com ajustar al màxim possible la inversió que caldrà realitzar en un futur i que ha de permetre finalitzar la totalitat de la desviació de Sant Julià. La voluntat del Govern és que la construcció d’aquests trams es pugui iniciar durant l’any 2013.