Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'escola Albert Vives celebra el Dia escolar de la No-violència i la Pau

L'escola Albert Vives celebra el Dia escolar de la No-violència i la Pau

Els alumnes han escenificat la paraula i el símbol de la pau amb un mosaic humà La jornada commemora l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi
Turisme Rural - Cal Serni de Calvinyà
30/01/2012 13:46

Les escoles de la Seu i l'Alt Urgell han celebrat aquest dilluns, 30 de gener, el Dia escolar de la No-violència i la Pau. La jornada, que commemora l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, propugna "una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat i el respecte als drets humans".

Els centres escolars han participat en la diada amb diferents actes. Per exemple, al col.legi Albert Vives l'alumnat ha escenificat la paraula 'Pau' i el seu símbol. Així mateix, els estudiants han cantat la cançó 'Color Esperanza', de Diego Torrres. També han llegit missatges relacionats amb la pau i la no-violència.

Durant tota la setmana el centre continuarà treballant en la sensibilització dels alumnes envers els valors de la jornada, amb aspectes com la resolució dels conflictes de manera pacífica i dialogant, expressant les opinions de forma tranquil.la i ordenada.