Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Albert Vives estudiarà l'Internet de les Coses

L'Escola Albert Vives estudiarà l'Internet de les Coses

El centre educatiu forma part d'un grup de 47 centres que participaran en el Programa Escola de l'empresa Cisco Systems. La iniciativa vol promoure i motivar l'ús i coneixement de la tecnologia
Escola Mn Albert Vives
18/12/2017 17:48

L’Escola Mossèn Albert Vives de la Seu d'Urgell ha estat escollida per participar en el Programa Escola de Cisco Systems, concebut per treballar l’Internet de les Coses (IoT) als centres educatius. L'escola urgellenca és l'única de la demarcació de Lleida que s'ha triat, integrada en un grup de 16 centres catalans. A Espanya formen part del projecte 47 escoles.

La iniciativa neix amb la idea de promoure i motivar l'ús i coneixement de la tecnologia als col·legis, amb l'objectiu de transmetre als nens i nenes la idea que aquest àmbit cada cop està més integrat a les nostres vides i que fer-ne un bon ús pot permetre assolir importants reptes professionals.

El Programa Escola s'ha desenvolupat principalment en països llatinoamericans, als Estats Units, Espanya i alguns estats europeus. Els alumnes que prendran part en el programa són de 5è de primària.

Motivació

El valor afegit de la iniciativa de Cisco Systems és motivar els alumnes perquè segueixin estudiant al voltant del tema central del projecte (Internet de les Coses) i que vegin que les tecnologies de la informació poden ser una sortida professional. A més a més, es valorarà la creació de grups de treball, les presentacions a persones alienes al seu entorn en un ambient còmode o el fet de potenciar la seva imaginació i creativitat. El treball es defensarà en espanyol i/o anglès.