Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Escola de Música omple la Sala Sant Domènec pel concert de Santa Cecília

L'Escola de Música omple la Sala Sant Domènec pel concert de Santa Cecília

Els alumnes van interpretar diferents peces, sovint acompanyats a l'escenari pels mestres A l'acte es va lliurar els diplomes de nivell elemental en llenguatge musical i instrument
Concert de Santa Cecília 2009
23/11/2009 16:46

El concert de Santa Cecília que va oferir l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell va omplir de gom a gom la sala de Sant Domènec aquest diumenge a la tarda. A la cita hi van prendre part una nombrosa representació de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música.

Els estudiants van interpretar una gran varietat de repertori musical amb diferents agrupacions instrumentals i vocals. A més, els professors i professores de l'Escola van acompanyar als alumnes i alhora hi van participar com a solistes.

En el concert es van interpetar obres de Bach, Mozart, Fauré, Piazzola, així com música popular, bandes sonores, i obres d'altres compositors que van fer gaudir al nombrós públic que es van donar cita a Sant Domènec en una tarda dedicada a la música.

En el transcurs del Concert de Santa Cecília, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament urgellenc, Miquel Colom, van lliurar els diplomes acreditatius als alumnes de l'Escola Municipal de Música que ja han finalitzat el nivell elemental de llenguatge musical i d'instrument.