Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Escola de Pares i Mares comença el curs parlant de la prevenció de drogodependències

L'Escola de Pares i Mares comença el curs parlant de la prevenció de drogodependències

El taller està previst a les nou de la nit al Centre Cívic l’Escorxador
Centre Cívic El Passeig
26/09/2007 14:21

L’Escola de Pares i Mares del curs escolar 2007-2008 s’inicia avui dimecres amb un taller de prevenció de drogodependències, que impartirà el professor d’Institut i màster en educació i promoció de la salut, Domènec Bañeres. Aquesta iniciativa, adreçada a tots els pares i mares de la Seu i comarca, es presenta sota el títol ‘Connecta amb els teus fills’. S'hi preveu tractar la prevenció de les drogodependències a partir de reflexions sobre com són els pares com a models; els límits, referents i normes; la comunicació entre pares i fills; o la influència del grup escolar i d’amics en els més joves.

La xerrada està prevista a les nou de la nit al Centre Cívic El Passeig i intentarà solucionar els dubtes i les qüestions que plantegin els pares durant el taller: ‘Què podem fer des de casa?’, ‘Com fomentar hàbits, actituds i estratègies saludables?, ‘Com els afectarà el pas de l’escola a l’institut?’.

La coordinadora de l'Escola de Pares i membre de la FAPAC, Carlota Valls, ha explicat que "l'equip de professionals que componen l'Escola de Pares ja té enllestida la programació del nou curs i ha aconsegut assegurar un pla de subvencions per permetre la continuïtat de la iniciativa". Altres temes que es tractaran durant el curs escolar són com fer els deures, els nens que no volen estudiar, les tradicions en a la família, l'alimentació durant l'adolescència o els nous models de família.