Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Escola de Pares i Mares de l'Alt Urgell proposa tallers vivencials

L'Escola de Pares i Mares de l'Alt Urgell proposa tallers vivencials

Consisteixen en unes sessions de treball conjunt per compartir experiències educatives
CEIP Pau Claris
06/02/2008 11:23

L’Escola de Pares i Mares de l’Alt Urgell ha obert el termini d’inscripció per als Tallers Vivencials, unes sessions de treball conjunt en què els pares i mares es reuneixen per compartir experiències i inquietuds referents a la vida en família. L’objectiu de la iniciativa és aconseguir aprendre de forma conjunta noves destreses i actituds per ser millors progenitors.

L’organització ha previst quatre grups de treball, distribuïts per franges d’edat. Cada grup es reunirà en vuit sessions diferents.

Els tallers per a pares i mares amb fills de 0 a 3 anys s’iniciaran el pròxim dimarts, dia 12, al col.legi públic Pau Claris. Dirigiran les xerrades el pediatra Òscar Rosell, i la psicòloga Susanna Miquel.

Pel que fa als tallers per a pares i mares amb fills d’entre 3 i 7 anys, començaran dilluns que ve, al Centre Cívic el Passeig. Els coordinaran les psicòlogues Anna Rodríguez i Mercè Rúa.

En relació als tallers per a pares i mares amb fills d’entre 7 i 12 anys, l’horari triat ha estat el dels dimecres. Aniran a càrrec del psicòleg Mateu Ubach i l’educadora Anna Dalmau. Es faran al Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Per últim, els tallers per a pares i mares amb fills d’entre 12 i 16 anys tindran com a responsables la psicopedagoga Maria José Moreno i l’educadora Rosa Castiñeira. Es faran a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Començaran el pròxim dijous.

L’horari de tots els tallers és de dos quarts de deu de la nit a les onze, excepte en l’última opció, la d’infants d’entre 12 i 16 anys, que es farà de les deu de la nit a dos quarts de dotze.

Per formalitzar la inscripció als tallers vivencials, cal omplir una butlleta. El preu de l’activitat és de deu euros per als socis de les AMPES de la Seu, o bé de quinze euros per a aquells que no en formin part.