Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Municipal d'Art estrena un Taller Infantil de Creativitat i Composició Musical

L'Escola Municipal d'Art estrena un Taller Infantil de Creativitat i Composició Musical

La nova proposta és impulsada i dirigida per la cantautora Bikimel, actualment establerta a la Seu d'Urgell. L'última setmana de juny es farà un curs intensiu; i al juliol, classes a les tardes
29/05/2018 14:25

L'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell ofereix per aquest començament d'estiu una proposta innovadora dins del programa d'activitats per a infants: un Taller Infantil de Creativitat i Composició Musical, adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 8 anys.

L'activitat vol incentivar el desenvolupament de la imaginació i el coneixement musical per part dels més menuts. Una altra de les particularitats del curs és que és impulsat i dirigit per la cantautora Bikimel, que dirigirà les sessions. De fet, es dóna la circumstància que la cantant vallesana resideix des d'aquest febrer passat a la Seu, i aquesta és la primera activitat que programa a la capital de l'Alt Urgell, en col·laboració amb l'Ajuntament.

Bikimel ha explicat, en una entrevista a RàdioSeu, que aquest taller es planteja com "un viatge creatiu i apassionant mitjançant l'experiència". Les sessions s'estructuraran en base a jocs i històries que els mateixos infants aniran construint, i inclouran la gravació de sons, jocs rítmics, poesia i pintura, per trobar la lletra i la música d'una cançó.

L'activitat ha programat dues opcions d'inscripció. D'una banda, hi haurà un taller intensiu a l'inici de les vacances escolars: del 25 al 29 de juny, de les 10 del matí a la 1 del migdia (grup J-2) i de les 4 a les 7 de la tarda (grup J-1).

De l'altra, del 2 al 26 de juliol, s'oferirà quatre opcions de grups, d'un màxim de 10 infants cadascun: el grup A (dilluns i dimecres, 16.00-17.30 h), el B (dilluns i dimecres, 18.00-19.30), el C (dimarts i dijous, 16.00-17.30) i el D (dimarts i dijous, 18.00-19.30). En tots els casos, les classes són a càrrec de la cantautora mateixa, i tota la informació es pot trobar a la seva pàgina web (www.bikimel.com).

Les inscripcions es poden fer fins al 22 de juny a l'Escola Municipal d'Art, situada a la planta baixa del Centre Cultural Les Monges. També se'n pot trobar informació al telèfon 973 35 36 71.

Vicky de Clascà 'Bikimel', nascuda el 1976, compta amb tres discos publicats: Stat Jònic (2010), Farrera (2013) i Morir d'un llamp (2015). El seu segon treball el va idear i gravar durant una estada al Centre d'Art i Natura ubicat al poble de Farrera de Pallars. Entre d'altres esdeveniments, ha actuat al Piromusical de la Mercè, el 2014, i al Concert per la Llibertat, l'any 2013 al costat de les cantants Ivette Nadal i Beth.

  • Taller Infantil de Creativitat i Composició Musical
  • Bikimel