Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Municipal de Música omple de nadales els carrers de la Seu

L'Escola Municipal de Música omple de nadales els carrers de la Seu

Alumnes i professors ofereixen al llarg d'aquesta setmana, cada tarda, concerts en diversos espais del centre de la ciutat. Les actuacions finalitzaran divendres al vespre a la plaça de les Monges
Concert de nadales amb l'Escola Municipal de Música de la Seu, davant els Jardins de la Catedral
19/12/2018 17:30

Al llarg de tota aquesta setmana, alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell ofereixen petits concerts de Nadal en carrers i places de la ciutat.

Si dilluns i dimarts els concerts van tenir lloc a la plaça Patalín, al jardí de la catedral i als jardins de l'Hotel Andria, aquest dimecres segueixen a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça Joan Sansa (amb la participació dels alumnes de sensibilització i cant coral petits, acompanyats per grups de cambra), a 2/4 de 7 a la plaça del Jutjat (amb el Cor de Noies i grups de cambra) i a 2/4 de 8 a la plaça del Camp del Codina, amb la Big Band i els grups de cambra.

Aquest dijous també hi haurà dues actuacions, sempre a la tarda: a 2/4 de 7 a la plaça Sant Roc, amb els grups de cambra, i 2/4 de 8 a la plaça del Pati Palau, amb l’orquestra de l’escola i els grups de cambra. Finalment, divendres seran presents a 2/4 de 6 a la plaça Sant Josep de Calassanç, amb els grups de cambra, i a 2/4 de 8 a la plaça de les Monges, amb combos i els grups de cambra.

Des de la direcció de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell es vol agrair a la Parròquia de Sant Ot el fet de cedir l'espai del jardí de la catedral, i a l'Hotel Andria el fet que, a banda de deixar el seu espai per a aquestes actuacions musicals nadalenques, va obsequiar tots els participants amb una xocolatada. El conjunt de concerts està inclòs a la programació nadalenca d'El Món Màgic de les Muntanyes i als actes del 20è Aniversari de l'EMM.