Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Pau Claris participa en el projecte Formigues cooperatives

L'Escola Pau Claris participa en el projecte Formigues cooperatives

Els alumnes de tercer de primària experimenten reptes a classe d'Educació Física, n'inventen de nous, els comparteixen amb d'altres centres d'arreu de Catalunya, els proven, els milloren i en fan una valoració
Formigues cooperatives a l'Escola Pau Claris de la Seu
28/04/2016 11:15

Els alumnes de tercer de l’Escola Pau Claris participen aquest curs 2015-2016 en el projecte Formigues cooperatives, que es duu a terme de forma conjunta amb d’altres escoles de Catalunya. La proposta es desenvolupa principalment en català i des de l’àrea d’Educació Física, però requereix també l’ús de les noves tecnologies i classes de Tutoria i/o Llengua.

Formigues cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu d’àmbit educatiu, en el qual nens i nenes d'arreu del país, després d’experimentar reptes de col·laboració a la classe d’Educació Física, n’inventen de nous, els comparteixen amb d'altres centres, els proven, els milloren i en fan una valoració.

L’escola fa una balanç molt positiu de la iniciativa "per la importància de la comprensió dels reptes, la discussió en grup, la cerca d’acords entre punts de vista diferents i la realització de tasques en equip". I s'afegeix: "L’alumne aprèn a desenvolupar habilitats socials, a respectar punts de vista diferents, i, en definitiva, construeix i consolida aprenentatges basats en el respecte i la cooperació entre equips de treball".

Els quatre eixos per superar els reptes de Formigues cooperatives són llegir i comprendre, pensar i decidir, provar i superar, i avaluar i millorar.