Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'L'Escorxador' arriba als 330 carnets d'usuaris

'L'Escorxador' arriba als 330 carnets d'usuaris

El centre cívic amplia aquest curs l’horari d’obertura
L'Escorxador
17/09/2007 10:50

El Centre Cívic l’Escorxador, adreçat als joves de la Seu, ha arribat als 330 carnets d’usuari. Durant el curs passat, se’n van cursar 181 de nous. Al recinte també s’hi van organitzar un total de vuit activitats permanents, es van cedir sales a 11 entitats, s’hi va acollir un camp de treball, i s’hi van realitzar 45 festes d’aniversari.

El centre lúdic tambe´s’hi ha engegat algunes de les activitats pel nou curs, com per exemple, un seminari de dansa del ventre. A l’octubre s’iniciarà un taller de danses tradicionals.

Una de les novetats del Casal de Joves que acull el centre cívic és l’ampliació de l’horari d’obertura. Aquest curs el servei estarà obert els dilluns, dimarts i dijous de cinc a vuit de la tarda, els dimecres de quatre a vuit, els divendres de quatre a dos quarts de nou, i els dissabtes i diumenge de dos quarts de cinc a dos quarts de nou de la tarda.

En referència al balanç d’usuaris del curs 2006-2007, la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Pellicer, ha manifestat que ‘estem molt contents amb l’ús que fan els joves de l’Escorxador’. Des del consistori s’espera que l’ús de la instal.lació ‘vagi en augment i que esdevingui un punt de referència dels més joves’.
Pellicer també ha manifestat que properament s’iniciaran les obrs de millora del centre cívic l’Escorxador, gràcies a la subvenció de 53.200 euros aportada per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.