Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Escorxador centralitzarà la informació per als joves

L'Escorxador centralitzarà la informació per als joves

La instal.lació acollirà una Oficina Jove de Treball, el Punt Jove Actiu, la Borsa d'Habitatge Jove, i serveis d'informació i formació, salut i sexualitat L'Ajuntament de la Seu aprova aquest dilluns el Pla Local de Joventut 2008-2011
Presentació Pla Local Joventut 2008-2011
05/05/2008 13:43

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell aprovarà amb tota probabilitat aquest vespre en sessió plenària el nou Pla Local de Joventut 2008-2011, que ha de marcar les polítiques i accions en l’àmbit dels joves per als pròxims anys. El document s’estructura en tres grans eixos: l’emancipació, la participació dels joves en la societat, i la continuació d'un Observatori permanent de la realitat juvenil.

El Pla sorgeix de l’execució de l’anterior Pla Local 2005-2007, i arran d'una observació acurada i precisa de les problemàtiques i demandes dels joves durant aquests darrers mesos de redacció del document. La regidora de Joventut, Mireia Pellicer, ha manifestat que "això permet treballar amb coherència i d’acord amb les mancances, necessitats i inquietuds de la població jove de la Seu, tot aplicant mesures des de totes les àrees del consistori”. Pellicer remarca també que s'ha dut a terme un ampli procés de debat amb entitats i joves de la ciutat. .

Entre les actuacions que preveu l'àrea de Joventut, se'n destaca l’habilitació del Centre Cívic l’Escorxador com a centre integral de recursos joves. L’espai acollirà el Punt Jove Actiu -que es traslladarà des de la plaça del Carme-, la Borsa d’Habitatge Jove, una Oficina Jove de Treball -que comptarà amb un tècnic especialitzat-, i serveis d'informació i formació, salut i sexualitat.

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Seu treballa de forma conjunta amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.