Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'L'Escorxador' tindrà una sala de representacions teatrals de petit format

'L'Escorxador' tindrà una sala de representacions teatrals de petit format

L’Ajuntament prepara reformes al centre lúdic amb una subvenció de la secretaria general de Joventut de la Generalitat
L'Escorxador
06/09/2007 14:02

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell treurà pròximament a licitació les obres de reforma de centre lúdic ‘l’Escorxador’. Els treballs es finançaran amb una subvenció de 50.000 euros de la secretaria general de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El projecte de millora de l’espai jove inclou la instal.lació d’un sistema integral de refrigeració, l’aïllament de portes i finestres, el canvi de la tanca que envolta l’edifici, el pintat de la façana, i la conversió de la sala principal en un espai polivalent. La nau central s’adequarà per a representacions teatrals de petit format. També s’utilitzarà per acollir-hi exposicions destinades als joves.

L’alcalde de la Seu, Jordi Ausàs, ha manifestat que l’actuació ‘vol consolidar l’Escorxador com a veritable centre lúdic i de serveis dedicat a la joventut, tot i que de forma transversal’. Ausàs ha afegit que ‘l’espai està obert a tota la ciutadania amb diverses iniciatives de dinamització’.

Des de la Generalitat també s’ha atorgat una subvenció de 20.000 euros per a l’organització d’activitats juvenils, planificades en el Pla Local de Joventut de la Seu.