Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'església de Sant Feliu de Castellciutat acull un pessebre monumental

L'església de Sant Feliu de Castellciutat acull un pessebre monumental

La instal·lació, de 10 metres quadrats, ha anat a càrrec de Joan Ribó i Andreu Bonet. La inauguració està prevista per aquest dijous, 8 de desembre, a les cinc de la tarda
Pessebre a Castellciutat
07/12/2016 12:57

L'església de Sant Feliu de Castellciutat acull aquest Nadal en un dels seus absis un pessebre monumental elaborat per Joan Ribó i Andreu Bonet. La inauguració, oberta a tothom, està prevista per aquest dijous, 8 de desembre, a les cinc de la tarda.

En una entrevista a RàdioSeu, Joan Ribó s'ha mostrat satisfet pel fet de poder mostrar l'obra a tots els veïns i les persones que hi estiguin interessades. Així mateix, ha subratllat que l'esforç conjunt fet amb Andreu Bonet ha permès oferir un pessebre encara més espectacular que el que elaborava des de fa una pila d'anys a casa seva. En aquest sentit, Ribó ha volgut agrair la predisposició de la parròquia per poder tirar endavant la iniciativa.

La instal.lació, a la qual s'hi ha dedicat més de 45 hores, es distingeix per la gran quantitat de figures i pel detallisme. No hi falta cap dels elements clàssics del pessebre, però s'hi afegeixen complements com ara un castell, un claustre, fonts, rius o pobles.

Horari de visita

L'horari de visita serà els dies 11, 18, 25 i 26 de desembre, de 17 a 20 hores; el 28 i 30 de desembre, de 19 a 21 hores; l'1 de gener, de 17 a 20 hores, i el 2, 3 i 4 de gener, de 19 a 21 hores. La cloenda està prevista el 6 de gener, d'11 a 14 hores.

D'altra banda, els autors de l'obra estan oberts a la possibilitat que les escoles visitin la instal·lació fins al 13 de gener. Les visites es poden sol·licitar al número de telèfon 646 86 26 36.

Concert de Nadal

La visita al pessebre es podrà complementar el dimecres 28, a les vuit del vespre, amb un concert de Nadal de flauta i acordió a càrrec del mateix Joan Ribó i Teresa Gibert.