L'Espai Ermengol engega una nova edició del cicle 'Parlem de Formatge'
L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell ha organitzat una nova edició del cicle 'Parlem de Formatge', una proposta cultural i alhora agroalimentària per difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i la producció del formatge local.
La nova proposta s'iniciarà el dijous 24 d'abril, a les vuit del vespre, amb el tast comentat que protagonitzarà l'empresa Formatges L'Oliva d'Oliana. L'activitat anirà a càrrec dels artesans Arnau Quingles i Aina Vinyes.
La sessió se centrarà en el tast de formatges de cabra artesanals, dels quals s'explicarà quines són les diferents tecnologies en el procés d'elaboració i afinat, a més de com es poden maridar amb vins del territori.
Els tiquets per a aquest tast de formatges ja es poden adquirir a l'Espai Ermengol. El preu de l'entrada anticipada és de 8 euros. Si el tiquet s'adquireix el mateix dia, el cost és de 10 euros.
Altres tastos
En la nova edició de 'Parlem de Formatge' també hi ha programats tres tastos més: el 15 de maig amb els productes Cadí; el 19 de juny amb els formatges d'ovella i vaca de Mas d'Eroles d'Adrall; i el 24 de juliol amb la formatgeria Serrat Gros d'Ossera.
Les quatre sessions s'iniciaran a les vuit del vespre i tindran lloc a l'Espai Ermengol. L'objectiu de l'activitat és que els assistents, a part de degustar formatge, puguin ampliar els coneixement d'aquest producte agroalimentari per poder-li donar el valor afegit que es mereix.