Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Espai Ermengol organitza un tast de formatges guanyadors de la Fira de Sant Ermengol 2017

L'Espai Ermengol organitza un tast de formatges guanyadors de la Fira de Sant Ermengol 2017

L'activitat, conduïda per Eugeni Celery, es farà aquest dissabte al vespre. Les places són limitades i cal inscriure's prèviament
'Parlem de Fira'
09/10/2018 18:20

L'Espai Ermengol organitza, dins del nou cicle de xerrades 'Parlem de Fira', un tast d'alguns dels formatges guanyadors a l'edició 2017 del Concurs de Formatges Artesans del Pirineu, que se celebra dins de la Fira de Sant Ermengol.

La nova activitat es durà a terme aquest dissabte, dia 13, a 1/4 de 9 del vespre, i serà conduïda per Eugeni Celery, propietari de la formatgeria Eugène. Les places per a aquest tast són limitades. Per això, per poder participar-hi cal fer una inscripció prèvia tot trucant al telèfon 973 35 30 57 o bé enviant un correu electrònic a info@espaiermengol.cat.

El cicle ‘Parlem de Fira’ es va iniciar la setmana passada i s'ha creat com una manera de dinamitzar els dies previs al mil·lenària certamen de la Seu, la fira documentada més antiga de la península ibèrica. Aquesta setmana també s'hi ha inclòs precisament la xerrada sobre la història de l'esdeveniment, a càrrec de l'historiador Pau Chica i la guia turística Pilar Aláez, que tindrà lloc aquest dimecres (20.00 h), a l'Espai Ermengol mateix, i que alhora també forma part del cicle 'Desenterrant el passat'.