Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'exposició 'Controles?' explica a la Seu els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

L'exposició 'Controles?' explica a la Seu els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

La instal·lació, que es pot visitar al Centre Cívic El Passeig fins al 28 de setembre, s’adreça a adolescents, joves i les seves famílies
Exposició 'Controles?'
21/09/2018 17:47

L’exposició “Controles?”, que s’adreça a adolescents, joves i les seves famílies, es pot visitar a la sala polivalent del Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell des del pròxim dimarts 25 de setembre i fins al divendres dia 28. La mostra explica els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum.

Mitjançant la interacció i les noves tecnologies, els interessats podran veure tres espais diferenciats, que proposen una reflexió crítica i constructiva entorn d’alguns dels elements relacionats amb el món de les drogues.

Està previst que l'espai el visitin alumnes d’ESO dels instituts Joan Brudieu i La Valira, i del Col·legi La Salle, a més d'estudiants de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) i els joves del Pla de Transició al Treball (PTT). D’altra banda, a través d’aquesta exposició rebran formació sobre aquesta problemàtica els professionals dels serveis socials, de salut i ensenyament, així com els tècnics de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU).

La mostra "Controles?" estarà oberta al públic en general de cinc a set de la tarda, de dimarts a divendres. Els assistents podran fer una visita guiada per la instal·lació.

Campanya Control'Gat

L'exposició, cedida per la Diputació de Barcelona, l'ha organitzat el Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’OJAU, en el marc de la campanya Control’Gat.